v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
klubsko prvenstvo OK Polaris 2022->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

klubsko prvenstvo
1.Blaž Petrovič klubsko prvenstvo   15:51 (1) 15:51
2.Iztok Rojc klubsko prvenstvo   16:44 (2) 16:44 +00:53
3.Matej Škarabot klubsko prvenstvo   17:27 (3) 17:27 +01:36
4.Mojca Flerin Drevenšek klubsko prvenstvo   17:59 (4) 17:59 +02:08
5.Jan Šalamun klubsko prvenstvo   18:20 (5) 18:20 +02:29
6.Dušan Petrovič klubsko prvenstvo   18:29 (6) 18:29 +02:38
7.Gašper Petrovič klubsko prvenstvo   18:54 (7) 18:54 +03:03
8.Gregor Anderluh klubsko prvenstvo   19:18 (8) 19:18 +03:27
9.Tomaž Pust klubsko prvenstvo   19:57 (9) 19:57 +04:06
10.Miha Škarabot klubsko prvenstvo   20:20 (10) 20:20 +04:29
11.Jaka Pišljar klubsko prvenstvo   21:12 (11) 21:12 +05:21
12.Elio Golja klubsko prvenstvo   21:21 (12) 21:21 +05:30
13.Andrej Cimerman klubsko prvenstvo   21:51 (13) 21:51 +06:00
14.Aleš Zupan klubsko prvenstvo   22:11 (14) 22:11 +06:20
15.Sergey Churkin klubsko prvenstvo   22:39 (15) 22:39 +06:48
16.Valter Foški klubsko prvenstvo   22:45 (16) 22:45 +06:54
17.Miro Šalamun klubsko prvenstvo   23:25 (17) 23:25 +07:34
18.Griša Močnik klubsko prvenstvo   24:42 (18) 24:42 +08:51
19.Dušan Smole klubsko prvenstvo   24:59 (19) 24:59 +09:08
20.Karin Pust klubsko prvenstvo   25:31 (20) 25:31 +09:40
21.Brin Smole klubsko prvenstvo   26:09 (21) 26:09 +10:18
22.Ajda Arh klubsko prvenstvo   26:22 (22) 26:22 +10:31
23.Petra Stojan klubsko prvenstvo   29:49 (23) 29:49 +13:58
24.Mojca Foški klubsko prvenstvo   30:52 (24) 30:52 +15:01
25.Oskar Foški klubsko prvenstvo   31:55 (25) 31:55 +16:04
26.Darja Vodlan klubsko prvenstvo   33:13 (26) 33:13 +17:22
27.Alenka Škarabot klubsko prvenstvo   39:21 (27) 39:21 +23:30
28.Maruša Debeljak klubsko prvenstvo   39:46 (28) 39:46 +23:55
29.Tajda Foški klubsko prvenstvo   42:41 (29) 42:41 +26:50
Oleksandr Ievstafiev klubsko prvenstvo   mp disq
Ana Maja Anderluh klubsko prvenstvo   disq
Damjana Jerše klubsko prvenstvo   mp disq
Luka Anderluh klubsko prvenstvo   disq

otroška / začetniška
1.Žana Rojc otroška / začetniška   40:50 (1) 40:50
2.Urša Rojc otroška / začetniška   40:53 (2) 40:53 +00:03