v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
SSOL2 - sprint Vipava->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

DRUŽINSKA
1.Filip in Jakob DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  12:45 (1) 12:45
2.Izidor in Štefan Pavlica DRUŽINSKA   13:05 (2) 13:05 +00:20
3.Filip z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  13:14 (3) 13:14 +00:29
4.Urh Birsa z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  14:17 (4) 14:17 +01:32
5.Izak in Valentin DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  15:01 (5) 15:01 +02:16
6.Anže Tomažič z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  16:34 (6) 16:34 +03:49
7.Žiga in Tinej DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  17:24 (7) 17:24 +04:39
8.Blaž in Job DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  18:27 (8) 18:27 +05:42
9.Eva in Lia Valič DRUŽINSKA   18:34 (9) 18:34 +05:49
10.Martin Cigoj in družina DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  19:20 (10) 19:20 +06:35
11.Domen in Kevin DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  19:58 (11) 19:58 +07:13
12.Rok Medvešček z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  20:03 (12) 20:03 +07:18
13.Nina Bolčina z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:33 (13) 21:33 +08:48
14.Lili Bavčar z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:36 (14) 21:36 +08:51
15.Mark in Miha DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:47 (15) 21:47 +09:02
16.Karolina in sorodniki Bavčar DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  23:20 (16) 23:20 +10:35
17.Ivana Štor z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  23:29 (17) 23:29 +10:44
18.Rene in Etien DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  24:03 (18) 24:03 +11:18
19.Filip in Jure DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  24:46 (19) 24:46 +12:01
20.Družina Črnigoj DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  27:30 (20) 27:30 +14:45
21.Družina Justin-Krajnik DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  27:34 (21) 27:34 +14:49
22.Tian Eržen z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  30:22 (22) 30:22 +17:37
23.Vito Pavlič DRUŽINSKA   30:24 (23) 30:24 +17:39
24.Tim in David DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  33:45 (24) 33:45 +21:00
25.Tosja Ušaj z družino DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  43:47 (25) 43:47 +31:02
Gregor in Alax DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  mp disq
Ajda in Simon DRUŽINSKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  mp disq

M10
1.Aljoša Bačnar Tušar M10 OK AzimutSLO  10:10 (1) 10:10
2.Lan Kurtanjek M10 OK AzimutSLO  15:36 (2) 15:36 +05:26
3.Žiga Sedej M10 OK AzimutSLO  15:38 (3) 15:38 +05:28
4.Lan Levpušček M10 OK AzimutSLO  17:25 (4) 17:25 +07:15
5.Jure Rako M10 OK VihorCRO  19:42 (5) 19:42 +09:32
6.Oliver Skočić M10 OK VihorCRO  21:57 (6) 21:57 +11:47
Giulio Apollonio M10 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  mp disq

M12
1.Mihej Prezelj M12 OK AzimutSLO  10:20 (1) 10:20
2.Aljoša Andrejc M12 OK Slovenj GradecSLO  12:57 (2) 12:57 +02:37
3.Anze Obid M12 OK AzimutSLO  15:28 (3) 15:28 +05:08
4.Giulio Coletti M12 Punto K Orienteering ASDITA  15:47 (4) 15:47 +05:27
5.Matic Kerševan M12 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  16:54 (5) 16:54 +06:34
6.Lenart Andrejc M12 OK Slovenj GradecSLO  18:28 (6) 18:28 +08:08
7.Matija Kerševan M12 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  27:52 (7) 27:52 +17:32

M16
1.Anže Kölner M16 Orientacijski klub KomendaSLO  14:15 (1) 14:15
2.Gabriele Giudici M16 ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  14:27 (2) 14:27 +00:12
3.Ožbej Malus M16 Orientacijski klub KomendaSLO  15:11 (3) 15:11 +00:56
4.David Sedej M16 OK AzimutSLO  15:16 (4) 15:16 +01:01
5.Lovro Kurtanjek M16 OK AzimutSLO  16:20 (5) 16:20 +02:05
6.Matej Bratož M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  16:30 (6) 16:30 +02:15
7.Beno Bizjak M16 OK AzimutSLO  18:11 (7) 18:11 +03:56
8.Gal Nemeček M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  18:47 (8) 18:47 +04:32
9.Valentin Rodman M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  19:23 (9) 19:23 +05:08
10.Daniele Apollonio M16 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  21:02 (10) 21:02 +06:47
11.Maj Klančič M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:15 (11) 21:15 +07:00
12.Matija Bovcon M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:31 (12) 21:31 +07:16
13.Patrik Beltram M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  21:56 (13) 21:56 +07:41
14.Rok Cigoj M16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  22:41 (14) 22:41 +08:26
15.Robi Mlakar M16 OK AzimutSLO  26:28 (15) 26:28 +12:13
16.Erik Bozzatto M16 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  36:25 (16) 36:25 +22:10
Rok Sedej M16 OK AzimutSLO  mp disq
Drejc Malus M16 Orientacijski klub KomendaSLO  mp disq

M18
1.Rok Bogataj M18 OK AzimutSLO  14:23 (1) 14:23
2.Elia Oleotto M18 Friuli MTB & OrienteeringITA  14:31 (2) 14:31 +00:08
3.Božo Bizjak M18 OK AzimutSLO  15:04 (3) 15:04 +00:41
4.Primož Gantar M18 OK AzimutSLO  15:14 (4) 15:14 +00:51
5.Nejc Turk M18 Orientacijski klub KomendaSLO  15:16 (5) 15:16 +00:53
6.Borut Gantar M18 OK AzimutSLO  18:44 (6) 18:44 +04:21
7.Jaka Seljak M18 Orientacijski klub KomendaSLO  19:54 (7) 19:54 +05:31

M21
1.Simon Stanonik M21 OK AzimutSLO  12:52 (1) 12:52
2.Mark Bogataj M21 OK AzimutSLO  13:05 (2) 13:05 +00:13
3.Gregor Hvala M21 OK AzimutSLO  13:59 (3) 13:59 +01:07
4.Luka Seljak M21 Orientacijski klub KomendaSLO  14:53 (4) 14:53 +02:01
5.Peter Tušar M21 OK AzimutSLO  15:35 (5) 15:35 +02:43
6.Mukhidinov Serniy M21   15:55 (6) 15:55 +03:03
7.Matic Blaž M21 Orientacijski klub KomendaSLO  16:37 (7) 16:37 +03:45
8.Natan Maj Poženel M21 Orientacijski klub KomendaSLO  16:46 (8) 16:46 +03:54
9.Domen Petrovič M21 Orientacijski Klub PolarisSLO  18:53 (9) 18:53 +06:01
10.Filip Petrovič M21 Orientacijski Klub PolarisSLO  20:07 (10) 20:07 +07:15
11.Sebastian Romano M21 ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  21:18 (11) 21:18 +08:26
12.Enrico Pascatti M21 Punto K Orienteering ASDITA  21:47 (12) 21:47 +08:55
13.Jaka Cesar M21 OK Slovenj GradecSLO  21:52 (13) 21:52 +09:00
14.Dragan Klapčić M21 Dobra KapljicaCRO  23:26 (14) 23:26 +10:34
15.Vanja Vukičević M21 Dobra KapljicaCRO  29:26 (15) 29:26 +16:34
16.Javier Flores M21 Punto K Orienteering ASDITA  32:08 (16) 32:08 +19:16
Jakov Šuran M21 Dobra KapljicaCRO  mp disq

M35
1.Iztok Rojc M35 Orientacijski Klub PolarisSLO  15:06 (1) 15:06
2.Blaž Kölner M35 Orientacijski klub KomendaSLO  15:37 (2) 15:37 +00:31
3.Uroš Cankar M35 Škofjeloški orientacijski klubSLO  15:39 (3) 15:39 +00:33
3.Roberto Larotella M35 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  15:39 (3) 15:39 +00:33
5.Stefano Collodet M35 Friuli MTB & OrienteeringITA  15:57 (5) 15:57 +00:51
6.Gregor Zupan M35 Orientacijski klub KomendaSLO  16:11 (6) 16:11 +01:05
7.Igor Gavrilov M35 Orientacijski klub KomendaSLO  16:17 (7) 16:17 +01:11
8.Janko Bačnar M35 OK AzimutSLO  16:27 (8) 16:27 +01:21
9.Valentin Eržen M35 OK AzimutSLO  17:10 (9) 17:10 +02:04
10.Gregor Andrejc M35 OK Slovenj GradecSLO  17:25 (10) 17:25 +02:19
11.Matej Sedej M35 OK AzimutSLO  17:54 (11) 17:54 +02:48
12.Marko Obid M35 OK AzimutSLO  18:06 (12) 18:06 +03:00
13.Maurizio Ficur M35 Orientacijski klub KomendaSLO  18:59 (13) 18:59 +03:53
14.Gregor Pavlič M35 OK AzimutSLO  19:32 (14) 19:32 +04:26
15.Timotej Šuc M35 Orientacijski klub KomendaSLO  19:33 (15) 19:33 +04:27
16.Duje Rako M35 OK VihorCRO  19:38 (16) 19:38 +04:32
17.Gregor Raj M35 OK Slovenj GradecSLO  19:51 (17) 19:51 +04:45
18.Kristjan Gantar M35 OK AzimutSLO  19:59 (18) 19:59 +04:53
19.Oleksandr Ievstafiev M35   20:09 (19) 20:09 +05:03
20.Tomaž Kupnik M35 OK AzimutSLO  20:49 (20) 20:49 +05:43
21.Borut Seljak M35 Orientacijski klub KomendaSLO  21:35 (21) 21:35 +06:29
22.David Andrejc M35 OK Slovenj GradecSLO  23:39 (22) 23:39 +08:33
23.Alessio Rozzi M35   26:24 (23) 26:24 +11:18
24.Rado Prezelj M35 OK AzimutSLO  31:21 (24) 31:21 +16:15
25.Peter Levpušček M35 OK AzimutSLO  34:26 (25) 34:26 +19:20
26.Franc Malus M35 Orientacijski klub KomendaSLO  1457:58 (26) 1457:58 +1442:52

M50
1.Dušan Petrovič M50 Orientacijski Klub PolarisSLO  14:31 (1) 14:31
2.Andrea Rivetta M50 Semiperdo Orienteering ManiagoITA  14:42 (2) 14:42 +00:11
3.Tomaž Pust M50 Orientacijski klub KomendaSLO  15:02 (3) 15:02 +00:31
4.Jožko Jazbar M50 OK AzimutSLO  15:08 (4) 15:08 +00:37
5.Boris Eržen M50 Škofjeloški orientacijski klubSLO  16:01 (5) 16:01 +01:30
6.Marko Dudić M50 OK Slovenj GradecSLO  17:25 (6) 17:25 +02:54
7.Uroš Petrovič M50 Orientacijski Klub PolarisSLO  18:02 (7) 18:02 +03:31
8.Massimo Mosca M50 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  18:51 (8) 18:51 +04:20
9.Andrea Margiore M50 Cral Trieste Trasporti A.s.d.ITA  18:52 (9) 18:52 +04:21
10.Igor Bončina M50 OK SKSLO  20:27 (10) 20:27 +05:56
11.Rok Sušnik M50 OK AzimutSLO  31:54 (11) 31:54 +17:23

M60
1.Cesare Tarabocchia M60 OK AzimutSLO  13:50 (1) 13:50
2.Aleš Borštnik M60 OK TivoliSLO  16:30 (2) 16:30 +02:40
3.Vlado Sedej M60 OK AzimutSLO  19:51 (3) 19:51 +06:01
4.Zdenko Pavlič M60 OK AzimutSLO  23:26 (4) 23:26 +09:36

ODPRTA
1.Camillo Balanzin ODPRTA Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  22:37 (1) 22:37
2.Mykhailo Khalamivsky ODPRTA   28:29 (2) 28:29 +05:52
3.Pavlo Mats ODPRTA   31:16 (3) 31:16 +08:39
4.Gregor Leskovšek ODPRTA OK TivoliSLO  41:45 (4) 41:45 +19:08
5.Ana Plavčak ODPRTA Škofjeloški orientacijski klubSLO  58:08 (5) 58:08 +35:31

OTROŠKA
1.Polona Kravos OTROŠKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  19:16 (1) 19:16
2.Zana Jazbar OTROŠKA OK AzimutSLO  19:17 (2) 19:17 +00:01
3.Kostela Volk OTROŠKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  22:15 (3) 22:15 +02:59
4.Izabela Eržen OTROŠKA Škofjeloški orientacijski klubSLO  26:44 (4) 26:44 +07:28
5.Gaja Stopar OTROŠKA Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  29:39 (5) 29:39 +10:23

Ž10
1.Beatrice Sessi Ž10 SSD-AŠZ GAJA orienteeringITA  12:21 (1) 12:21
2.Ida Antonija Raj Ž10 OK Slovenj GradecSLO  15:11 (2) 15:11 +02:50
3.Vianez Bončina Ž10 OK SKSLO  17:40 (3) 17:40 +05:19
4.Lara Coletti Ž10 Punto K Orienteering ASDITA  20:07 (4) 20:07 +07:46
5.Urša Rojc Ž10 Orientacijski Klub PolarisSLO  25:20 (5) 25:20 +12:59

Ž12
1.Julija Bizjak Ž12 OK AzimutSLO  10:58 (1) 10:58
2.Špela Mlakar Ž12 OK AzimutSLO  13:23 (2) 13:23 +02:25
3.Teja Šuc Ž12 Orientacijski klub KomendaSLO  13:31 (3) 13:31 +02:33
4.Žana Rojc Ž12 Orientacijski Klub PolarisSLO  13:58 (4) 13:58 +03:00
5.Leila Ema Poženel Ž12 Orientacijski klub KomendaSLO  14:36 (5) 14:36 +03:38
6.Timeja Prezelj Ž12 OK AzimutSLO  17:29 (6) 17:29 +06:31
7.Sofia Jerkič Ž12 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  20:31 (7) 20:31 +09:33
8.Manca Pahor Ž12 Orientacijski klub KomendaSLO  31:06 (8) 31:06 +20:08
9.Tinkara Cankar Ž12 Škofjeloški orientacijski klubSLO  33:41 (9) 33:41 +22:43

Ž16
1.Ema Pika Raj Ž16 OK Slovenj GradecSLO  14:19 (1) 14:19
2.Nika Eržen Ž16 OK AzimutSLO  14:50 (2) 14:50 +00:31
3.Lili Ivana Raj Ž16 OK Slovenj GradecSLO  14:57 (3) 14:57 +00:38
4.Miša Andrejc Ž16 OK Slovenj GradecSLO  16:29 (4) 16:29 +02:10
5.Fiorella Oleotto Ž16 Friuli MTB & OrienteeringITA  16:41 (5) 16:41 +02:22
6.Klara Mahkovec Ž16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  16:54 (6) 16:54 +02:35
7.Brina Gantar Ž16 OK AzimutSLO  17:06 (7) 17:06 +02:47
8.Brina Kölner Ž16 Orientacijski klub KomendaSLO  17:40 (8) 17:40 +03:21
9.Giorgia Sessi Ž16 SSD-AŠZ GAJA orienteeringITA  19:12 (9) 19:12 +04:53
10.Isa Valič Ž16   20:36 (10) 20:36 +06:17
11.Sara Kerševan Ž16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  31:55 (11) 31:55 +17:36
12.Toja Fučka Ž16 Planinsko Društvo AjdovščinaSLO  47:52 (12) 47:52 +33:33
Frida Mezga Ž16 OK Slovenj GradecSLO  mp disq

Ž18
1.Neža Gnezda Ž18 OK AzimutSLO  18:33 (1) 18:33
2.Vita Malus Ž18 Orientacijski klub KomendaSLO  21:29 (2) 21:29 +02:56
Izabel Peternel Ž18 Orientacijski klub KomendaSLO  mp disq

Ž21
1.Neža Obid Ž21 OK AzimutSLO  15:28 (1) 15:28
2.Tajda Knafelj Ž21 OK AzimutSLO  16:03 (2) 16:03 +00:35
3.Deja Razpet Ž21 OK AzimutSLO  16:11 (3) 16:11 +00:43
4.Nea Eržen Ž21 OK AzimutSLO  16:32 (4) 16:32 +01:04
5.Polona Jezeršek Ž21 Orientacijski klub KomendaSLO  17:10 (5) 17:10 +01:42
6.Nika Poljanšek Ž21 OK AzimutSLO  17:53 (6) 17:53 +02:25
7.Lara Gantar Ž21 OK AzimutSLO  18:13 (7) 18:13 +02:45
8.Zala Zavrl Ž21 Orientacijski klub KomendaSLO  18:37 (8) 18:37 +03:09
9.Paola Rako Ž21 OK VihorCRO  18:46 (9) 18:46 +03:18
10.Ana Pia Pogačar Ž21 Orientacijski klub KomendaSLO  18:48 (10) 18:48 +03:20
11.Nika Ravnikar Ž21 Orientacijski klub KomendaSLO  19:38 (11) 19:38 +04:10
12.Zala Serženta Seljak Ž21 OK AzimutSLO  19:51 (12) 19:51 +04:23
13.Teja Tušar Ž21 OK AzimutSLO  19:57 (13) 19:57 +04:29
14.Karin Pust Ž21 Orientacijski klub KomendaSLO  20:02 (14) 20:02 +04:34
15.Alessia Albano Ž21 Punto K Orienteering ASDITA  25:09 (15) 25:09 +09:41

Ž35
1.Marta Canal Ž35 Friuli MTB & OrienteeringITA  17:13 (1) 17:13
2.Chiara Sepin Ž35 Orientacijski klub KomendaSLO  17:25 (2) 17:25 +00:12
3.Ana Pribaković Borštnik Ž35 OK TivoliSLO  17:45 (3) 17:45 +00:32
4.Nastja Raj Ž35 OK Slovenj GradecSLO  18:00 (4) 18:00 +00:47
5.Sara Gaion Ž35 ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  18:22 (5) 18:22 +01:09
6.Anica Hribar Ž35 OK BrežiceSLO  20:55 (6) 20:55 +03:42
7.Maja Leskovec Ž35 OK AzimutSLO  20:56 (7) 20:56 +03:43
8.Damjana Gantar Ž35 OK AzimutSLO  21:34 (8) 21:34 +04:21
9.Anna Palmieri Ž35 Punto K Orienteering ASDITA  22:24 (9) 22:24 +05:11
10.Elena Gombač Šuc Ž35 Orientacijski klub KomendaSLO  22:43 (10) 22:43 +05:30
11.Maja Obid Ž35 OK AzimutSLO  22:53 (11) 22:53 +05:40
12.Abigael Vanessa Boncina Ž35 OK SKSLO  23:11 (12) 23:11 +05:58
13.Margareta Pavlič Ž35 SSD-AŠZ GAJA orienteeringITA  23:31 (13) 23:31 +06:18
14.Maja Istenič Ž35 OK AzimutSLO  26:47 (14) 26:47 +09:34
15.Sabina Rako Ž35 OK VihorCRO  30:24 (15) 30:24 +13:11
16.Marta Malus Ž35 Orientacijski klub KomendaSLO  31:49 (16) 31:49 +14:36
17.Katarina Sedej Ž35 OK AzimutSLO  32:44 (17) 32:44 +15:31
18.Lorenza Pravato Ž35   33:01 (18) 33:01 +15:48
Tina Tušar Ž35 OK AzimutSLO  mp disq
Petja Balažič Ž35 OK Slovenj GradecSLO  mp disq

Ž45
1.Nadia van Buuren Ž45 SSD-AŠZ GAJA orienteeringITA  15:50 (1) 15:50
2.Alenka Vuga Seljak Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  16:53 (2) 16:53 +01:03
3.Mita Crepaz Ž45 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  17:08 (3) 17:08 +01:18
3.Irena Hacin Kölner Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  17:08 (3) 17:08 +01:18
5.Saša Žižek Ž45 OK AzimutSLO  17:18 (5) 17:18 +01:28
6.Cristina Ruini Ž45 Punto K Orienteering ASDITA  17:36 (6) 17:36 +01:46
7.Monica Frappa Ž45 Friuli MTB & OrienteeringITA  18:45 (7) 18:45 +02:55
8.Petra Stojan Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  19:08 (8) 19:08 +03:18
9.Romana Zupan Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  19:56 (9) 19:56 +04:06
10.Elena Margiore Ž45 ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  19:59 (10) 19:59 +04:09
11.Cristiana Donaggio Ž45 Punto K Orienteering ASDITA  20:13 (11) 20:13 +04:23
12.Maria Elena Simonelli Ž45 Semiperdo Orienteering ManiagoITA  20:16 (12) 20:16 +04:26
13.Irena Balažič Ž45 OK Slovenj GradecSLO  21:02 (13) 21:02 +05:12
14.Maja Prosen Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  21:03 (14) 21:03 +05:13
15.Franca Crevatin Ž45 Punto K Orienteering ASDITA  23:07 (15) 23:07 +07:17
16.Darja Gorjup Poženel Ž45 Orientacijski klub KomendaSLO  23:24 (16) 23:24 +07:34
17.Tanja Mezga Ž45 OK Slovenj GradecSLO  32:31 (17) 32:31 +16:41
18.Klavdija Prezelj Ž45 OK AzimutSLO  33:11 (18) 33:11 +17:21
19.Donatella Gratton Ž45 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  35:11 (19) 35:11 +19:21
Lucia Zacchigna Ž45 Gruppo Orientamento CAI XXX Ottobre A.S.D.ITA  mp disq

ZAČETNIKI
1.Sara Contursi ZAČETNIKI Cral Trieste Trasporti A.s.d.ITA  17:06 (1) 17:06
2.Noemi Margiore ZAČETNIKI Cral Trieste Trasporti A.s.d.ITA  17:33 (2) 17:33 +00:27
3.Jana Kruh ZAČETNIKI Orientacijski klub 46 ŠkofljicaSLO  21:04 (3) 21:04 +03:58
4.Anna Rita Bertolazzo ZAČETNIKI Punto K Orienteering ASDITA  22:09 (4) 22:09 +05:03
5.Chiara Minetto ZAČETNIKI ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  22:42 (5) 22:42 +05:36
6.Tina Šojat ZAČETNIKI OK VihorCRO  24:04 (6) 24:04 +06:58
7.Elisabetta Sikerina ZAČETNIKI   24:20 (7) 24:20 +07:14
8.Aurora Minetto ZAČETNIKI ORIENTEERING TRIESTE A.S.D.ITA  30:39 (8) 30:39 +13:33
9.Maja Cankar ZAČETNIKI Škofjeloški orientacijski klubSLO  34:03 (9) 34:03 +16:57