v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
Savinjski Pokal 2017, SOL 7 srednje->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

M12
1.Luka Seljak M12   20:59 (1) 20:59
2.Tilen Zupan M12   23:09 (2) 23:09 +02:10
3.Nejc Turk M12   30:58 (3) 30:58 +09:59

M14
1.Tihon Salopek M14   21:11 (1) 21:11
2.Martin Jevševar M14   22:21 (2) 22:21 +01:10
3.Aljaž Čelik M14   24:59 (3) 24:59 +03:48
4.Natan Maj Poženel M14   28:49 (4) 28:49 +07:38
5.Matevž Kunc M14   30:36 (5) 30:36 +09:25
6.Luka Anderluh M14   53:06 (6) 53:06 +31:55
7.Timotej Hribar M14   76:46 (7) 76:46 +55:35
8.Nejc Zorko M14   88:46 (8) 88:46 +67:35

M16
1.Domen Kavčič M16   48:29 (1) 48:29
2.Gregor Kunc M16   50:46 (2) 50:46 +02:17
3.Peter Smrekar M16   61:43 (3) 61:43 +13:14

M18
1.Žan Ravnikar M18   35:58 (1) 35:58
2.Matej Škarabot M18   36:44 (2) 36:44 +00:46
Tjaž Gantar M18   dns disq

M21A
1.Simon Kurinčič M21A   42:50 (1) 42:50
2.Urban Gregorc M21A   45:35 (2) 45:35 +02:45
3.Valentin Eržen M21A   46:24 (3) 46:24 +03:34
4.Gregor Zupan M21A   48:29 (4) 48:29 +05:39
5.Rok Močnik M21A   48:42 (5) 48:42 +05:52
6.Nejc Močnik M21A   52:26 (6) 52:26 +09:36

M21B
1.Emil Kacin M21B   42:27 (1) 42:27
2.Borut Seljak M21B   47:29 (2) 47:29 +05:02
3.Janez Zavrl M21B   60:51 (3) 60:51 +18:24
4.Matej Vidič M21B   62:01 (4) 62:01 +19:34
5.Zdeněk Olexa M21B   62:20 (5) 62:20 +19:53
6.Silvo Babič M21B   66:31 (6) 66:31 +24:04
7.Jiri Gawel M21B   67:49 (7) 67:49 +25:22
8.Franc Malus M21B   71:46 (8) 71:46 +29:19
Boštjan Bogataj M21B   mp disq

M21E
1.Vid Bogovič M21E   42:36 (1) 42:36
Gregor Hvala M21E   dns disq

M35
1.Tihomir Salopek M35   31:09 (1) 31:09
2.Boris Bauman M35   32:54 (2) 32:54 +01:45
3.Petar Delić M35   34:13 (3) 34:13 +03:04
4.Iztok Rojc M35   34:32 (4) 34:32 +03:23
5.Gregor Anderluh M35   36:37 (5) 36:37 +05:28
6.Blaž Kölner M35   36:48 (6) 36:48 +05:39
7.Herwig Allwinger M35   39:03 (7) 39:03 +07:54
8.Aleš Poljanšek M35   40:23 (8) 40:23 +09:14
9.Uroš Cvelbar M35   42:41 (9) 42:41 +11:32
10.Klemen Kenda M35   47:09 (10) 47:09 +16:00
11.Tomaž Kremžar M35   47:14 (11) 47:14 +16:05

M45
1.Jožko Jazbar M45   31:24 (1) 31:24
2.Oleksandr Ievstafiev M45   32:29 (2) 32:29 +01:05
3.Silvij Močnik M45   35:41 (3) 35:41 +04:17
4.Mladen Vukmanović M45   37:39 (4) 37:39 +06:15
5.Igor Bončina M45   38:45 (5) 38:45 +07:21
6.Ana Pribaković Borštnik M45   39:58 (6) 39:58 +08:34
7.Miha Škarabot M45   40:40 (7) 40:40 +09:16
8.Robert Kunc M45   44:17 (8) 44:17 +12:53
9.Aleš Zupan M45   45:22 (9) 45:22 +13:58
10.Tomaž Pust M45   47:48 (10) 47:48 +16:24
Valter Foški M45   dns disq

M55
1.Vlado Sedej M55   36:23 (1) 36:23
2.Janko Lapajne M55   39:52 (2) 39:52 +03:29
3.Marijan Leban M55   45:09 (3) 45:09 +08:46
4.Roman Sladič M55   47:42 (4) 47:42 +11:19
5.Črtomir Knap M55   84:05 (5) 84:05 +47:42
Pavel Rejec M55   mp disq

MŽ10
1.Rok Bogataj MŽ10   12:53 (1) 12:53
2.Anže Kölner MŽ10   16:44 (2) 16:44 +03:51
3.Nea Eržen MŽ10   17:20 (3) 17:20 +04:27
4.Mojca Kunc MŽ10   18:14 (4) 18:14 +05:21
5.Brina Kölner MŽ10   18:15 (5) 18:15 +05:22
6.Jaka Seljak MŽ10   19:33 (6) 19:33 +06:40
7.Jan Cokan MŽ10   21:21 (7) 21:21 +08:28
8.Lucija Kremžar MŽ10   27:32 (8) 27:32 +14:39
9.Martin Ferenc MŽ10   27:40 (9) 27:40 +14:47
10.Jakob Kurinčič MŽ10   29:35 (10) 29:35 +16:42
11.Ožbej Malus MŽ10   30:05 (11) 30:05 +17:12
12.Drejc Malus MŽ10   50:17 (12) 50:17 +37:24
13.Enej Šuc MŽ10   52:24 (13) 52:24 +39:31
14.Luka Cvelbar MŽ10   105:56 (14) 105:56 +93:03
Mila Cvelbar MŽ10   dns disq

OPEN
1.Janez Šumečki OPEN   95:25 (1) 95:25

Otroška
1.Florijan Kremžar Otroška   18:16 (1) 18:16
2.Fabian Vidaković Otroška   28:58 (2) 28:58 +10:42
3.Martin Vukmanović Otroška   29:16 (3) 29:16 +11:00
4.Teja Šuc Otroška   53:18 (4) 53:18 +35:02
5.Tin Šuc Otroška   54:39 (5) 54:39 +36:23
Ana Maja Anderluh Otroška   dns disq
Jerca Kurinčič Otroška   dns disq

Ž12
1.Tinka Ferenc Ž12   26:46 (1) 26:46
2.Vita Malus Ž12   35:00 (2) 35:00 +08:14
3.Lucija Kavčič Ž12   37:10 (3) 37:10 +10:24
4.Majda Vidaković Ž12   38:31 (4) 38:31 +11:45
5.Dorja Salopek Ž12   40:47 (5) 40:47 +14:01

Ž14
1.Katja Babič Ž14   19:07 (1) 19:07
2.Teja Tušar Ž14   24:01 (2) 24:01 +04:54
3.Nika Ravnikar Ž14   32:43 (3) 32:43 +13:36
4.Manja Leban Ž14   32:50 (4) 32:50 +13:43
5.Olga Jerković Perić Ž14   33:46 (5) 33:46 +14:39
6.Anja Škarabot Ž14   36:03 (6) 36:03 +16:56
7.Zala Ferenc Ž14   40:35 (7) 40:35 +21:28
8.Karin Pust Ž14   64:36 (8) 64:36 +45:29
Katarina Eva Anderluh Ž14   mp disq

Ž16
1.Ana Pia Pogačar Ž16   27:34 (1) 27:34
2.Deja Razpet Ž16   42:11 (2) 42:11 +14:37

Ž18
1.Polona Jezeršek Ž18   33:50 (1) 33:50
2.Nika Poljanšek Ž18   42:10 (2) 42:10 +08:20
3.Patricija Primožič Ž18   44:40 (3) 44:40 +10:50
4.Zala Zavrl Ž18   61:56 (4) 61:56 +28:06
Julija Ferenc Ž18   dns disq

Ž21B
1.Romana Zupan Ž21B   38:05 (1) 38:05
2.Alenka Vuga Seljak Ž21B   49:20 (2) 49:20 +11:15
3.Damjana Jerše Ž21B   51:03 (3) 51:03 +12:58
4.Sandra Bergant Vidakovic Ž21B   52:10 (4) 52:10 +14:05
5.Petra Stojan Ž21B   52:18 (5) 52:18 +14:13
6.Nataša Bogataj Ž21B   58:39 (6) 58:39 +20:34
7.Petra Paradiž Ž21B   74:44 (7) 74:44 +36:39
8.Lara Zupan Ž21B   77:09 (8) 77:09 +39:04

Ž21E
1.Nuša Jeram Ž21E   35:33 (1) 35:33
2.Vinka Vukmanović Ž21E   45:11 (2) 45:11 +09:38
3.Monika Ravnikar Ž21E   47:36 (3) 47:36 +12:03
4.Ana Plavčak Ž21E   54:00 (4) 54:00 +18:27
5.Ajda Flašker Ž21E   63:15 (5) 63:15 +27:42
6.Barbara Kmetec Ž21E   64:57 (6) 64:57 +29:24
Tina Zagorc Ž21E   mp disq

Ž35
1.Mojca Foški Ž35   49:02 (1) 49:02

Ž45
1.Marjana Rejec Ž45   45:00 (1) 45:00
2.Marjanca Poljanšek Ž45   52:23 (2) 52:23 +07:23
3.Alenka Škarabot Ž45   64:21 (3) 64:21 +19:21
4.Natalija Kunc Rešek Ž45   110:27 (4) 110:27 +65:27
Marija Anderluh Ž45   dns disq

Začetniki
1.Oskar Foški Začetniki   30:09 (1) 30:09
2.Biserka Ledinšek Začetniki   59:42 (2) 59:42 +29:33
3.Nika Eržen Začetniki   62:50 (3) 62:50 +32:41
4.Rok Sedej Začetniki   69:39 (4) 69:39 +39:30
4.David Sedej Začetniki   69:39 (4) 69:39 +39:30
Darja Gorjup Poženel Začetniki   mp disq