v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
O-PMF 2018 - Zagreb Indoor Orienteering Challenge->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

M18
1.Filip Marendic M18   10:02 (1) 10:02
2.Sven Ivor Lebinac M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  14:59 (2) 14:59 +04:57
3.Bruno Marić M18 OK Ivan MerzCRO  15:49 (3) 15:49 +05:47
4.Martin Meštrović M18 OK KapelaCRO  16:25 (4) 16:25 +06:23
5.Luka Gojmerac M18 OK Ivan MerzCRO  16:36 (5) 16:36 +06:34
6.Bruno Vodopija M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  17:35 (6) 17:35 +07:33
7.Borna Kuzmanić M18 OK JapeticCRO  18:33 (7) 18:33 +08:31
8.Jakov Boban M18 OK Ivan MerzCRO  20:38 (8) 20:38 +10:36
9.Mirko Tišljar M18 OK OrionCRO  24:12 (9) 24:12 +14:10
10.Janik Martinčević M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  25:39 (10) 25:39 +15:37
Ozren Pevec M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  mp disq
Luka Kocijan M18 Orijentacijski klub VaraždinCRO  mp disq

M45
1.Zdenko Horjan M45 OK VihorCRO  11:26 (1) 11:26
2.Igor Gavrilov M45 PolzelaRUS  11:34 (2) 11:34 +00:08
3.Tony Udris M45 South Yorkshire OrienteersGBR  12:14 (3) 12:14 +00:48
4.Damir Gobec M45 OK VihorCRO  12:35 (4) 12:35 +01:09
5.Dario Štambuk M45 OK Ivan MerzCRO  12:42 (5) 12:42 +01:16
6.Petar Strmečki M45 OK MaksimirCRO  13:44 (6) 13:44 +02:18
7.Nenad Lovrec M45 OK VihorCRO  14:59 (7) 14:59 +03:33
8.Saša Horvat M45 OK MaksimirCRO  15:38 (8) 15:38 +04:12
9.Tomislav Gojmerac M45 OK Ivan MerzCRO  16:05 (9) 16:05 +04:39
10.Marijan Bogović M45 OK JelenCRO  16:19 (10) 16:19 +04:53
11.Mile Boban M45 OK Ivan MerzCRO  19:21 (11) 19:21 +07:55
12.Dražen Tutić M45 OK VihorCRO  23:27 (12) 23:27 +12:01
13.Željko Belaj M45 OK BjelovarCRO  25:42 (13) 25:42 +14:16
14.Miroslav Besten M45 OK JelenCRO  27:24 (14) 27:24 +15:58
15.Predrag Labaš M45 OK Ivan MerzCRO  28:23 (15) 28:23 +16:57
Krešo Špoljar M45 OK KapelaCRO  dns disq

Muški A
1.Matija Razum Muški A OK JapeticCRO  12:15 (1) 12:15
2.Goran Vodopija Muški A OK KapelaCRO  12:56 (2) 12:56 +00:41
3.Karlo Težak Muški A OK VihorCRO  14:20 (3) 14:20 +02:05
4.Franjo Budi Muški A OK JapeticCRO  14:31 (4) 14:31 +02:16
5.Vanja Suhina Muški A OK KapelaCRO  14:36 (5) 14:36 +02:21
6.Daniel Olsson Muški A Uddevalla OrienteringsklubbSWE  15:45 (6) 15:45 +03:30
7.Ivo Tišljar Muški A OK OrionCRO  16:23 (7) 16:23 +04:08
8.Luka Filetin Muški A OK KapelaCRO  16:34 (8) 16:34 +04:19
9.Tomislav Varnica Muški A OK VihorCRO  16:43 (9) 16:43 +04:28
10.Tihomir Dugi Muški A OK KapelaCRO  17:03 (10) 17:03 +04:48
11.Goran Marović Muški A OK VihorCRO  17:28 (11) 17:28 +05:13
12.Roko Puharić Muški A OK JapeticCRO  17:58 (12) 17:58 +05:43
13.Igor Vukmirović Muški A   18:12 (13) 18:12 +05:57
14.Dalibor Stankovski Muški A OK JelenCRO  19:05 (14) 19:05 +06:50
15.Vedran Kaldi Muški A OK KapelaCRO  19:22 (15) 19:22 +07:07
16.Frane Marković Muški A OK JapeticCRO  20:05 (16) 20:05 +07:50
17.Dražen Gadžić Muški A OK KapelaCRO  21:54 (17) 21:54 +09:39
18.Tomislav Vuk Muški A OK VihorCRO  23:49 (18) 23:49 +11:34
19.Miroslav Hainž Muški A OK Ivan MerzCRO  25:39 (19) 25:39 +13:24
20.Mateo Merlin Muški A   26:33 (20) 26:33 +14:18
21.Luka Karavidović Muški A OK VihorCRO  27:07 (21) 27:07 +14:52
22.Tomislav Meštrović Muški A OK KapelaCRO  33:21 (22) 33:21 +21:06
23.Luka Svoren Muški A OK SovaCRO  38:16 (23) 38:16 +26:01
Nikola Tot Muški A   mp disq
Jan Gobec Muški A OK VihorCRO  mp disq
Martin Barč Muški A KOB Cingov Spisska Nova VesSVK  dns disq
Zoran Kalinić Muški A   dns disq
Filip Cvetković Muški A OK JapeticCRO  mp disq

Muški B
1.Krunoslav Canjuga Muški B Orijentacijski klub VaraždinCRO  11:12 (1) 11:12
2.Petar Gojmerac Muški B OK Ivan MerzCRO  11:59 (2) 11:59 +00:47
3.Siniša Lah Muški B Orijentacijski klub VaraždinCRO  15:37 (3) 15:37 +04:25
4.Luka Kosić Muški B OK JapeticCRO  16:12 (4) 16:12 +05:00
5.Domagoj Pavlin Muški B OK VihorCRO  16:46 (5) 16:46 +05:34
6.Vibor Strmečki Muški B OK MaksimirCRO  18:46 (6) 18:46 +07:34
7.Antonio Martinović Muški B   23:52 (7) 23:52 +12:40
8.Dalibor Sovilj Muški B OK SovaCRO  38:59 (8) 38:59 +27:47

Ž18
1.Olga Jerković Perić Ž18 OK KapelaCRO  08:42 (1) 08:42
2.Zdenka Petra Štambuk Ž18 OK Ivan MerzCRO  10:45 (2) 10:45 +02:03
3.Jelena Lesjak Ž18 OK JapeticCRO  11:00 (3) 11:00 +02:18
4.Dora Kermek Ž18 OK Ivan MerzCRO  12:15 (4) 12:15 +03:33
5.Jelena Gojmerac Ž18 OK Ivan MerzCRO  14:42 (5) 14:42 +06:00
Tina Katić Ž18   dns disq
Ana Srebačić Ž18 OK Ivan MerzCRO  dns disq
Wanda Kovač Ž18 OK KapelaCRO  mp disq
Rea Boban Ž18 OK Ivan MerzCRO  mp disq

Ž45
1.Maja Cvitković Ž45 OK VihorCRO  12:16 (1) 12:16
2.Mirka Jakšić Ž45 OK MaksimirCRO  13:13 (2) 13:13 +00:57
3.Darinka Lovrec Ž45 OK VihorCRO  15:17 (3) 15:17 +03:01
4.Mirjana Horvat Ž45 OK MaksimirCRO  16:20 (4) 16:20 +04:04
5.Davorka Srebačić Ž45 OK Ivan MerzCRO  19:34 (5) 19:34 +07:18
6.Mirta Boban Ž45 OK Ivan MerzCRO  23:47 (6) 23:47 +11:31
7.Senija Zadravec - Kermek Ž45 OK Ivan MerzCRO  24:45 (7) 24:45 +12:29
8.Višnja Kabalin Borenić Ž45 OK MaksimirCRO  24:52 (8) 24:52 +12:36
9.Karmen Holenda Ž45 Orijentacijski klub VaraždinCRO  25:39 (9) 25:39 +13:23
10.Biserka Vodopija Ž45 Orijentacijski klub VaraždinCRO  27:42 (10) 27:42 +15:26
11.Nada Baturina Ž45 OK KapelaCRO  29:26 (11) 29:26 +17:10
12.Vera Franc Ž45 OK KapelaCRO  36:24 (12) 36:24 +24:08
Bojana Nikolić Ž45 OK VihorCRO  dns disq
Ivana Kuzmanić Ž45 OK JapeticCRO  mp disq
Beata Adrianna Glinska Ž45 OK KapelaCRO  dns disq

Žene A
1.Mirja Pavić Žene A OK JapeticCRO  11:00 (1) 11:00
2.Iva Lovrec Žene A OK VihorCRO  12:31 (2) 12:31 +01:31
3.Sonja Lesjak Žene A OK JapeticCRO  12:59 (3) 12:59 +01:59
4.Dora Tezak Žene A OK VihorCRO  13:24 (4) 13:24 +02:24
5.Irena Čorko Meštrović Žene A OK KapelaCRO  13:59 (5) 13:59 +02:59
6.Mia Lovrec Žene A OK VihorCRO  14:33 (6) 14:33 +03:33
7.Ana Tišljar Žene A OK OrionCRO  16:10 (7) 16:10 +05:10
8.Sanda Berženji Žene A OK KapelaCRO  18:13 (8) 18:13 +07:13
9.Sabina Seražin Korper Žene A   19:25 (9) 19:25 +08:25
10.Saša Glagolić Žene A OK KapelaCRO  19:35 (10) 19:35 +08:35
11.Paula Pavlin Žene A OK VihorCRO  19:48 (11) 19:48 +08:48
12.Monika Kovaljesko Žene A OK KapelaCRO  21:31 (12) 21:31 +10:31
13.Marijana Žgela Putniković Žene A OK KapelaCRO  23:15 (13) 23:15 +12:15
14.Višnja Dukić Žene A OK KapelaCRO  24:35 (14) 24:35 +13:35
15.Paula Prpić Žene A OK VihorCRO  33:35 (15) 33:35 +22:35
16.Karin Benažić Žene A OK SovaCRO  42:36 (16) 42:36 +31:36
Katarina ne Morić Žene A OK SovaCRO  dns disq
Iva Štambuk Žene A OK Ivan MerzCRO  mp disq
Ea Kecerin Žene A   dns disq
Barbara Puljić Žene A   dns disq

Žene B
1.Sandra Bergant Vidaković Žene B OK KapelaCRO  11:16 (1) 11:16
2.Jasminka Cindrić Perković Žene B OK MedjimurjeCRO  12:25 (2) 12:25 +01:09
3.Ana Budi Žene B   14:19 (3) 14:19 +03:03
4.Lidija Detić Žene B OK Ivan MerzCRO  15:14 (4) 15:14 +03:58
5.Vlatka Stupalo Žene B OK VihorCRO  17:41 (5) 17:41 +06:25
6.Ivana Mahečić Žene B OK KapelaCRO  31:39 (6) 31:39 +20:23
7.Katarina Modrić Žene B OK SovaCRO  33:42 (7) 33:42 +22:26
8.Sandra Latinger Žene B OK KapelaCRO  36:35 (8) 36:35 +25:19
9.Marija Kostelac Žene B OK SovaCRO  37:59 (9) 37:59 +26:43
10.Silvija Perak Žene B   39:34 (10) 39:34 +28:18
Juliana Lana Prah Žene B   mp disq
Draženka Birkić Žene B OK JelenCRO  dns disq
Tanja Potrebica Žene B Orijentacijski klub VaraždinCRO  dns disq
Tea Logarić Žene B OK SovaCRO  mp disq
Barbara Carević Žene B OK VihorCRO  dns disq
Željka Gajdek Žene B OK JelenCRO  dns disq
Snježana Zubčić Žene B OK KapelaCRO  mp disq