v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
ZL 10 - Tek za soteskarjem->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

A
1.Gregor Hvala A OK AzimutSLO  18:20 (1) 18:20
2.Marko Dudic A OK Slovenj GradecSLO  23:14 (2) 23:14 +04:54
3.Blaž Kölner A Orientacijski klub KomendaSLO  24:09 (3) 24:09 +05:49
4.Dušan Petrovič A Orientacijski Klub PolarisSLO  26:22 (4) 26:22 +08:02
5.Karin Pust A Orientacijski klub KomendaSLO  29:57 (5) 29:57 +11:37
6.Boris Eržen A Škofjeloški orientacijski klubSLO  30:55 (6) 30:55 +12:35
7.Tomaž Pust A Orientacijski klub KomendaSLO  31:59 (7) 31:59 +13:39
8.Igor Bončina A Orientacijski klub Slovenske KonjiceSLO  32:35 (8) 32:35 +14:15
9.Miha Škarabot A Orientacijski Klub PolarisSLO  39:48 (9) 39:48 +21:28

B
1.Gregor Hvala B OK AzimutSLO  12:16 (1) 12:16
2.Blaž Kölner B Orientacijski klub KomendaSLO  15:24 (2) 15:24 +03:08
3.Tomaž Pust B Orientacijski klub KomendaSLO  17:09 (3) 17:09 +04:53
4.Luka Anderluh B Orientacijski Klub PolarisSLO  18:33 (4) 18:33 +06:17
5.Blaž Petrovič B Orientacijski Klub PolarisSLO  19:50 (5) 19:50 +07:34
6.Slavljenec Soteskar B Orientacijski Klub PolarisSLO  19:59 (6) 19:59 +07:43
7.Gašper Petrovič B Orientacijski Klub PolarisSLO  20:04 (7) 20:04 +07:48
8.Marko Dudć B OK Slovenj GradecSLO  20:52 (8) 20:52 +08:36
9.Jernej Markelj B Orientacijski Klub PolarisSLO  21:12 (9) 21:12 +08:56
10.Saša Žižek B OK AzimutSLO  21:32 (10) 21:32 +09:16
11.Mha Škarabot B Orientacijski Klub PolarisSLO  21:49 (11) 21:49 +09:33
12.Irena Hacin Kölner B Orientacijski klub KomendaSLO  22:04 (12) 22:04 +09:48
13.Maja Anderluh B Orientacijski Klub PolarisSLO  26:51 (13) 26:51 +14:35
14.Abigael Vanessa Boncina B Orientacijski klub Slovenske KonjiceSLO  28:00 (14) 28:00 +15:44
15.Katarina Anderluh B Orientacijski Klub PolarisSLO  28:30 (15) 28:30 +16:14
16.Uroš Cankar B Škofjeloški orientacijski klubSLO  28:35 (16) 28:35 +16:19
17.Vlado Sedej B OK AzimutSLO  31:13 (17) 31:13 +18:57
Rok Žižek B OK AzimutSLO  mp disq
Nizzy Bončina B OK AzimutSLO  mp disq
Tomaž Javornik B Orientacijski Klub PolarisSLO  mp disq
Elena Gombač Šuc B Orientacijski klub KomendaSLO  mp disq
Roman Sladič B Škofjeloški orientacijski klubSLO  dns disq
Ana Plavčak B Škofjeloški orientacijski klubSLO  dns disq
Boris Eržen B Škofjeloški orientacijski klubSLO  mp disq
Petra Stojan B Orientacijski klub KomendaSLO  mp disq
Anica Hribar B OK BrežiceSLO  mp disq
Bojan Jevševar B OK BrežiceSLO  mp disq

C
1.Anže Kölner C Orientacijski klub KomendaSLO  07:44 (1) 07:44
2.Brina Kölner C Orientacijski klub KomendaSLO  09:32 (2) 09:32 +01:48
3.Lana Malič C   28:35 (3) 28:35 +20:51
4.Tin Šuc C Orientacijski klub KomendaSLO  28:54 (4) 28:54 +21:10
5.Frida Mezga C OK Slovenj GradecSLO  32:36 (5) 32:36 +24:52
Tanja Mezga C OK Slovenj GradecSLO  dns disq
Izabela Eržen Plavčak C Škofjeloški orientacijski klubSLO  dns disq