v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
O-RB - Zagreb Indoor Orienteering Challenge 2020->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

M18
1.Noa Kolarek M18   13:47 (1) 13:47
2.Vibor Strmečki M18   15:21 (2) 15:21 +01:34
3.Ozren Pevec M18   16:57 (3) 16:57 +03:10
4.Luka Gojmerac M18   17:14 (4) 17:14 +03:27
5.Mirko Tišljar M18   17:46 (5) 17:46 +03:59
6.Borna Kuzmanić M18   20:09 (6) 20:09 +06:22
7.Martin Meštrović M18   20:31 (7) 20:31 +06:44
8.Noa Kelc M18   23:28 (8) 23:28 +09:41
9.Gabrijel Solenički M18   27:31 (9) 27:31 +13:44
10.Matko Nikolić M18   30:02 (10) 30:02 +16:15
11.Petar Jurač M18   32:10 (11) 32:10 +18:23
12.Patrick Milković M18   39:15 (12) 39:15 +25:28
13.Fabijan Vidaković M18   42:25 (13) 42:25 +28:38
14.Fran Zagrajski M18   54:11 (14) 54:11 +40:24
Grga Fernežir M18   dns disq
Marko Jurač M18   mp disq
Dario Vodopija M18   dns disq
Borna Košćak M18   mp disq

M45
1.Zdenko Horjan M45   17:31 (1) 17:31
2.Ivo Tišljar M45   19:35 (2) 19:35 +02:04
3.Tony Udris M45   19:49 (3) 19:49 +02:18
4.Robert Orehoci M45   23:19 (4) 23:19 +05:48
5.Petar Strmečki M45   27:12 (5) 27:12 +09:41
6.Milivoj Uroic M45   30:12 (6) 30:12 +12:41
7.Hrvoje Dasović M45   30:22 (7) 30:22 +12:51
8.Mile Mioković M45   33:19 (8) 33:19 +15:48
9.Tomislav Gojmerac M45   35:30 (9) 35:30 +17:59
10.Krešo Špoljar M45   36:09 (10) 36:09 +18:38
11.Ivica Mesić M45   97:09 (11) 97:09 +79:38
Nenad Mihaljević M45   dnf disq
Zvonimir Fernežir M45   dns disq
Zdravko Tonković M45   dnf disq
Damir Gobec M45   mp disq

Muški A
1.Matija Razum Muški A   17:11 (1) 17:11
2.Tomislav Varnica Muški A   19:48 (2) 19:48 +02:37
3.Goran Vodopija Muški A   20:18 (3) 20:18 +03:07
4.Marko Gamberger Muški A   22:11 (4) 22:11 +05:00
5.Vanja Suhina Muški A   22:30 (5) 22:30 +05:19
6.Damir Tubin VK Muški A   23:10 (6) 23:10 +05:59
7.Nikola Tot Muški A   23:48 (7) 23:48 +06:37
8.Tomislav Meštrović Muški A   25:18 (8) 25:18 +08:07
9.Marko Bunčić Muški A   26:12 (9) 26:12 +09:01
10.Igor Vukmirović Muški A   26:34 (10) 26:34 +09:23
11.Kristijan Verović Muški A   28:09 (11) 28:09 +10:58
12.Dalibor Stankovski Muški A   28:13 (12) 28:13 +11:02
13.Ivan Bublić Muški A   29:48 (13) 29:48 +12:37
14.Dražen Gadžić Muški A   31:06 (14) 31:06 +13:55
15.Nenad Krpan Muški A   37:06 (15) 37:06 +19:55
Miran Košćica Muški A   dns disq
Bruno Korper Muški A   mp disq
Lino Legac Muški A   mp disq
Jan Gobec Muški A   mp disq
Mario Štambuk Muški A   dns disq
Luka Kosić Muški A   dns disq
Jure Janković Muški A   dns disq
Krunoslav Canjuga Muški A   dns disq
Vlatko Tounec Muški A   mp disq
Tihomir Dugi Muški A   mp disq

Muški B
1.Duje Rako Muški B   22:23 (1) 22:23
2.Damir Tubin Muški B   28:11 (2) 28:11 +05:48
3.Siniša Lah Muški B   29:43 (3) 29:43 +07:20
4.Domagoj Pavlin Muški B   32:39 (4) 32:39 +10:16
Borna Miljković Muški B   dns disq

Najbolja kategorija
1.Adrian Bergant Najbolja kategorija   19:48 (1) 19:48

TŠRB učenice
Leona Bjelovučić TŠRB učenice   mp disq
Magdalena Bogović TŠRB učenice   mp disq
Sara Bogović TŠRB učenice   mp disq

TŠRB učenici
1.Sven Bejtović TŠRB učenici   16:38 (1) 16:38
2.Luka Matošević TŠRB učenici   18:53 (2) 18:53 +02:15
3.Mihael Talan TŠRB učenici   20:40 (3) 20:40 +04:02
4.Maksimilijan Krajcer TŠRB učenici   23:17 (4) 23:17 +06:39
5.Gabriel Šiljevinac TŠRB učenici   26:53 (5) 26:53 +10:15
6.Daniel Bedić TŠRB učenici   34:45 (6) 34:45 +18:07
7.Luka Bagarić TŠRB učenici   36:06 (7) 36:06 +19:28
8.Antonio Felan TŠRB učenici   42:00 (8) 42:00 +25:22
9.Juraj Nikola Krpan TŠRB učenici   45:14 (9) 45:14 +28:36
Karlo Habek TŠRB učenici   dns disq
Luka Šimunković TŠRB učenici   dns disq
Zlatko Tomkić TŠRB učenici   mp disq
Bruno Pintarić TŠRB učenici   mp disq
Domagoj Raženj TŠRB učenici   dns disq
Jan Mihaliček TŠRB učenici   dns disq
Matija Šegrc TŠRB učenici   dns disq

Ž18
1.Zdenka Petra Štambuk Ž18   13:41 (1) 13:41
2.Sara Delić Ž18   14:07 (2) 14:07 +00:26
3.Melissa Drobić Ž18   21:15 (3) 21:15 +07:34
4.Majda Vidaković Ž18   22:04 (4) 22:04 +08:23
5.Nika Kolarek Ž18   25:07 (5) 25:07 +11:26
6.Petra Dasović Ž18   32:17 (6) 32:17 +18:36
7.Helena Čubela Ž18   33:22 (7) 33:22 +19:41
8.Wanda Kovač Ž18   39:50 (8) 39:50 +26:09
9.Eva Šantek Ž18   44:38 (9) 44:38 +30:57
10.Nina Mioković Ž18   45:45 (10) 45:45 +32:04
11.Julijana Dolenc Ž18   51:10 (11) 51:10 +37:29
Dora Delić Ž18   disq disq
Jelena Lesjak Ž18   dns disq
Petra Vučinić Ž18   mp disq
Elena Košćak Ž18   mp disq
Lucija Marijela Štambuk Ž18   dns disq
Marta Nikolić Ž18   mp disq
Paola Rako Ž18   mp disq
Monika Pavić Ž18   mp disq
Luna Bajrektarević Ž18   mp disq

Ž45
1.Mirka Jakšić Ž45   21:20 (1) 21:20
2.Nataša Kolarek Ž45   22:18 (2) 22:18 +00:58
3.Marija Jazvić Mioković Ž45   23:38 (3) 23:38 +02:18
4.Ivana Kuzmanić Ž45   24:11 (4) 24:11 +02:51
5.Ivana Gobec Ž45   24:22 (5) 24:22 +03:02
6.Maja Cvitković Ž45   24:53 (6) 24:53 +03:33
7.Gabrijela Baburek Ž45   26:54 (7) 26:54 +05:34
8.Bojana Nikolić Ž45   28:20 (8) 28:20 +07:00
9.Ana-Marija Pavić Ž45   31:20 (9) 31:20 +10:00
10.Željka Miljković Ž45   33:36 (10) 33:36 +12:16
11.Marija Gradečak Galović Ž45   33:40 (11) 33:40 +12:20
12.Darinka Lovrec Ž45   34:19 (12) 34:19 +12:59
13.Beata Adrianna Glinska Ž45   36:12 (13) 36:12 +14:52
14.Sanja Penc Ž45   38:48 (14) 38:48 +17:28
15.Davorka Srebačić Ž45   40:43 (15) 40:43 +19:23
16.Vera Franc Ž45   40:51 (16) 40:51 +19:31
17.Zvjezdana Govedarica Ž45   43:55 (17) 43:55 +22:35
18.Karmen Holenda Ž45   53:01 (18) 53:01 +31:41
19.Biserka Horvat-nikšić Ž45   83:31 (19) 83:31 +62:11
Senija Zadravec Kermek Ž45   mp disq

Žene A
1.Iva Lovrec Žene A   21:10 (1) 21:10
2.Paula Pavlin Žene A   21:48 (2) 21:48 +00:38
3.Irena Čorko Meštrović Žene A   26:11 (3) 26:11 +05:01
4.Mirja Pavić Žene A   27:18 (4) 27:18 +06:08
5.Dora Kermek Žene A   27:20 (5) 27:20 +06:10
6.Vlatka Stupalo Žene A   28:42 (6) 28:42 +07:32
7.Ana Srebačić Žene A   29:19 (7) 29:19 +08:09
8.Paula Prpić Žene A   30:21 (8) 30:21 +09:11
9.Sabina Seražin Korper Žene A   31:06 (9) 31:06 +09:56
10.Jelena Brezak Žene A   33:03 (10) 33:03 +11:53
11.Monika Kovaljesko Žene A   38:53 (11) 38:53 +17:43
12.Violeta Čalić Žene A   38:58 (12) 38:58 +17:48
13.Maja Kušt Žene A   39:34 (13) 39:34 +18:24
Sonja Lesjak Žene A   dns disq
Barbara Carević Žene A   dns disq
Sanda Berženji Žene A   mp disq
Višnja Dukić Žene A   mp disq

Žene B
1.Jasminka Cindrić Perković Žene B   19:52 (1) 19:52
2.Iva Tatić Žene B   27:22 (2) 27:22 +07:30
3.Sandra Bergant Vidaković Žene B   28:19 (3) 28:19 +08:27
4.Željka Fištrek Žene B   29:13 (4) 29:13 +09:21
5.Sabina Rako Žene B   29:16 (5) 29:16 +09:24
6.Lana Gerjević Žene B   30:41 (6) 30:41 +10:49
7.Ema Jurač Žene B   35:11 (7) 35:11 +15:19
8.Mirela Murko Žene B   36:32 (8) 36:32 +16:40
9.Anja Hruškar Žene B   40:18 (9) 40:18 +20:26
10.Ivana Mahečić Žene B   43:14 (10) 43:14 +23:22
11.Iva Hruškar Žene B   44:37 (11) 44:37 +24:45
12.Viktorija Gladoić Žene B   48:38 (12) 48:38 +28:46
Aida Krkić Drobić Žene B   mp disq
Ena Karolina Begović Žene B   mp disq
Natalija Šagud Žene B   dns disq
Ana Budi Žene B   dns disq