v
Email: Password:
Login
Register Forgot password
SSOL3 Vipavski Križ->Results
Stage:
v

Pos.NameClass ClubCountry Time1 Time

Azzurro
Elijana Kafol Bovo Azzurro   disq
Iris Lucia Azzurro   disq

Bianco
1.Tom Foschian Bianco   25:14 (1) 25:14
2.Giulio Dainese Bianco   30:15 (2) 30:15 +05:01
3.Gaia Passone Bianco   31:05 (3) 31:05 +05:51
4.Giulio Rucli Bianco   43:43 (4) 43:43 +18:29
5.Christel Barnaba Bianco   52:50 (5) 52:50 +27:36

DRUŽINSKA
1.Družina Tomažič DRUŽINSKA   16:53 (1) 16:53
2.Družina Simonič DRUŽINSKA   17:14 (2) 17:14 +00:21
3.Družina Kete DRUŽINSKA   21:08 (3) 21:08 +04:15
4.Družina Valič DRUŽINSKA   21:20 (4) 21:20 +04:27
5.Družina Šnajder DRUŽINSKA   22:56 (5) 22:56 +06:03
6.Družina Likar DRUŽINSKA   22:58 (6) 22:58 +06:05
7.Družina Lemut DRUŽINSKA   23:48 (7) 23:48 +06:55
8.Družina Doles DRUŽINSKA   24:31 (8) 24:31 +07:38
9.Družina Čufer DRUŽINSKA   24:35 (9) 24:35 +07:42
10.Družina Breščak DRUŽINSKA   25:07 (10) 25:07 +08:14
11.Družina Kale DRUŽINSKA   25:39 (11) 25:39 +08:46
12.Kona Osterman DRUŽINSKA   57:32 (12) 57:32 +40:39
Družina Valič DRUŽINSKA   disq
Maja Doles DRUŽINSKA   disq
Družina Črnigoj DRUŽINSKA   mp disq
Rok in Jan Vidrih DRUŽINSKA   mp disq
Družina Verč DRUŽINSKA   mp disq

ESORDIENTI
1.Tommaso Gonbach ESORDIENTI   20:39 (1) 20:39
2.Donatella Grattoli ESORDIENTI   21:33 (2) 21:33 +00:54
Mauro Spano ESORDIENTI   mp disq
Diego Rucli ESORDIENTI   disq

Giallo
1.Erika Crapiz Giallo   27:57 (1) 27:57
2.Margiore Giulia Giallo   29:02 (2) 29:02 +01:05
3.Giulio Livio Coletti Giallo   29:59 (3) 29:59 +02:02
4.Elena Margiore Giallo   30:06 (4) 30:06 +02:09
5.Beatrice Sessi Giallo   31:40 (5) 31:40 +03:43
6.Sara Contursi Giallo   34:04 (6) 34:04 +06:07
7.Bebedetta Giuliani Giallo   34:37 (7) 34:37 +06:40
8.Fabrizio Coletto Giallo   35:23 (8) 35:23 +07:26
8.Noemi Margiore Giallo   35:23 (8) 35:23 +07:26
10.Filippo Ciancio Giallo   35:51 (10) 35:51 +07:54
11.Christian Barnaba Giallo   47:50 (11) 47:50 +19:53
Chantal Barnaba Giallo   mp disq

M10
1.Lan Levpušček M10   12:17 (1) 12:17
Jaka Rojc M10   mp disq

M12
1.Val Jarc M12   09:08 (1) 09:08
2.Aljoša Bačnar Tušar M12   10:25 (2) 10:25 +01:17
3.Tejo Gaber Raj M12   13:20 (3) 13:20 +04:12
4.Luka Rožič M12   17:39 (4) 17:39 +08:31
5.Oskar Zajec M12   24:10 (5) 24:10 +15:02
Lan Kurtanjek M12   disq
Gregor Košir M12   disq
Žiga Sedej M12   mp disq
Alex Merkelj M12   mp disq

M16
1.Ožbej Malus M16   12:46 (1) 12:46
2.Anže Kölner M16   12:56 (2) 12:56 +00:10
3.David Sedej M16   13:48 (3) 13:48 +01:02
4.Matej Bratož M16   15:33 (4) 15:33 +02:47
5.Rok Sedej M16   15:49 (5) 15:49 +03:03
6.Anze Obid M16   17:35 (6) 17:35 +04:49
7.Mihej Prezelj M16   17:49 (7) 17:49 +05:03
8.Valentin Rodman M16   20:09 (8) 20:09 +07:23
9.Jure Uštar M16   21:00 (9) 21:00 +08:14
10.Aljoša Andrejc M16   22:16 (10) 22:16 +09:30
11.Lenart Andrejc M16   23:25 (11) 23:25 +10:39
12.Drejc Malus M16   24:22 (12) 24:22 +11:36
Matija Kerševan M16   mp disq
Matija Bovcon M16   mp disq
Lovro Kurtanjek M16   disq
Robi Mlakar M16   mp disq
Beno Bizjak M16   mp disq
Anže Tomažič M16   mp disq
Matic Kerševan M16   mp disq

M18
1.Božo Bizjak M18   18:04 (1) 18:04
2.Borut Gantar M18   20:09 (2) 20:09 +02:05
3.Jaka Seljak M18   20:55 (3) 20:55 +02:51
4.Lev Žižek M18   46:25 (4) 46:25 +28:21

M21
1.Mark Bogataj M21   17:01 (1) 17:01
2.Matjaž Štanfel M21   17:44 (2) 17:44 +00:43
3.Simon Stanonik M21   17:51 (3) 17:51 +00:50
4.Gregor Hvala M21   19:33 (4) 19:33 +02:32
5.Luka Seljak M21   21:12 (5) 21:12 +04:11
6.Matic Blaž M21   21:38 (6) 21:38 +04:37
7.Peter Tušar M21   21:55 (7) 21:55 +04:54
8.Nejc Turk M21   23:50 (8) 23:50 +06:49
9.Manuel Alberto Montes M21   27:38 (9) 27:38 +10:37
10.Tilen Zupan M21   28:11 (10) 28:11 +11:10
11.Peter Gladek M21   32:36 (11) 32:36 +15:35
12.Feder Polekshanov M21   33:20 (12) 33:20 +16:19
13.Boris Eržen M21   35:42 (13) 35:42 +18:41
14.Borut Žakelj M21   36:14 (14) 36:14 +19:13
15.Ales Ferenc M21   37:42 (15) 37:42 +20:41
Primož Gantar M21   disq
Jan Šalamun M21   mp disq
Martin Jevševar M21   mp disq
Elias Ramirez M21   disq
Giraldo Ramirez M21   mp disq
Virgil Kos M21   disq

M35
1.Blaž Kölner M35   17:03 (1) 17:03
2.Matej Sedej M35   19:55 (2) 19:55 +02:52
3.Sergey Churkin M35   20:05 (3) 20:05 +03:02
4.Andrej Jarc M35   20:53 (4) 20:53 +03:50
5.Jaka Piltaver M35   21:31 (5) 21:31 +04:28
6.David Andrejc M35   21:45 (6) 21:45 +04:42
7.Marko Obid M35   22:28 (7) 22:28 +05:25
8.Timotej Šuc M35   23:01 (8) 23:01 +05:58
9.Maurizio Ficur M35   23:35 (9) 23:35 +06:32
10.Iztok Rojc M35   23:36 (10) 23:36 +06:33
11.Igor Gavrilov M35   23:55 (11) 23:55 +06:52
12.Janko Bačnar M35   23:58 (12) 23:58 +06:55
13.Kristjan Gantar M35   24:01 (13) 24:01 +06:58
14.Borut Seljak M35   24:54 (14) 24:54 +07:51
15.Natan Osterman M35   27:00 (15) 27:00 +09:57
16.Rok Smrke M35   28:38 (16) 28:38 +11:35
17.Aleš Jerkič M35   31:23 (17) 31:23 +14:20
18.Klemen Žnidar M35   35:57 (18) 35:57 +18:54
19.Primož Pogorelčnik M35   36:24 (19) 36:24 +19:21
20.Tomaž Mlakar M35   40:30 (20) 40:30 +23:27
21.Aleš Merkelj M35   40:46 (21) 40:46 +23:43
22.Rado Prezelj M35   46:06 (22) 46:06 +29:03
Peter Levpušček M35   mp disq
Luka Kurtanjek M35   disq
Uroš Cankar M35   mp disq
Gregor Pavlič M35   mp disq
Gregor Andrejc M35   mp disq
Bojan Jevševar M35   mp disq

M50
1.Marko Dudić M50   13:59 (1) 13:59
2.Tomaž Pust M50   14:28 (2) 14:28 +00:29
3.Dušan Petrovič M50   14:29 (3) 14:29 +00:30
4.Miro Šalamun M50   15:29 (4) 15:29 +01:30
5.Jožko Jazbar M50   16:45 (5) 16:45 +02:46
6.Miha Škarabot M50   17:11 (6) 17:11 +03:12
7.Gregor Raj M50   17:55 (7) 17:55 +03:56
8.Paolo Dissette M50   19:25 (8) 19:25 +05:26
9.Valter Foški M50   19:51 (9) 19:51 +05:52
10.Aleš Zupan M50   20:35 (10) 20:35 +06:36
11.Dušan Smolè M50   21:21 (11) 21:21 +07:22
12.Robert Benko M50   31:45 (12) 31:45 +17:46
Tomaž Kupnik M50   mp disq

M60
1.Silvij Močnik M60   14:49 (1) 14:49
2.Stefano Zonato M60   15:45 (2) 15:45 +00:56
3.Aleš Borštnik M60   19:50 (3) 19:50 +05:01
4.Vlado Sedej M60   24:19 (4) 24:19 +09:30
5.Zdenko Pavlič M60   33:12 (5) 33:12 +18:23

Nero
1.Pietro Sergas Nero   18:31 (1) 18:31
2.Alessandro Rivetta Nero   19:35 (2) 19:35 +01:04
3.Davide Canetti Nero   20:18 (3) 20:18 +01:47
4.Gabriele Giudici Nero   21:52 (4) 21:52 +03:21
5.Lisa Rivetta Nero   23:44 (5) 23:44 +05:13
6.Giulia Fignon Nero   23:56 (6) 23:56 +05:25
7.Fulvio Fabris Nero   26:11 (7) 26:11 +07:40
8.Nastja Ferluga Nero   28:02 (8) 28:02 +09:31
9.Andrea Rivetta Nero   29:33 (9) 29:33 +11:02
10.Federica Agostini Nero   30:34 (10) 30:34 +12:03
11.Federica Sancin Nero   31:21 (11) 31:21 +12:50
12.Stella Cignini Nero   31:28 (12) 31:28 +12:57
13.Maurizio Marussig Nero   32:43 (13) 32:43 +14:12
14.Massimiliano Coletto Nero   33:53 (14) 33:53 +15:22
15.Marcello Ciancio Nero   34:33 (15) 34:33 +16:02
16.Giuseppe Specogna Nero   60:08 (16) 60:08 +41:37
Nicol? Venuti Nero   mp disq
Ruben Tic Nero   mp disq

ODPRTA
1.Izidor Egon Pavlica ODPRTA   16:42 (1) 16:42
2.Dragan Krivičić ODPRTA   43:49 (2) 43:49 +27:07

OTROŠKA
1.Žan Smrke OTROŠKA   11:47 (1) 11:47
2.Nace Bačnar Tušar OTROŠKA   19:34 (2) 19:34 +07:47
3.Anže in Rene OTROŠKA   24:01 (3) 24:01 +12:14
4.Oliver Mlakar OTROŠKA   28:42 (4) 28:42 +16:55
5.Filip Jerkič OTROŠKA   28:57 (5) 28:57 +17:10
6.Sofija, Eva in Lara OTROŠKA   32:30 (6) 32:30 +20:43
Jernej Jejčič OTROŠKA   mp disq
Denis, Rok in Vedran OTROŠKA   mp disq

Rosso
1.Gianluca Sacilotto Rosso   20:31 (1) 20:31
2.Federico Locatelli Rosso   22:26 (2) 22:26 +01:55
3.Nadia Van Buuren Rosso   23:11 (3) 23:11 +02:40
4.Giovanni Passone Rosso   23:31 (4) 23:31 +03:00
5.Piero Giudici Rosso   24:11 (5) 24:11 +03:40
6.Giovanni Ciancio Rosso   24:52 (6) 24:52 +04:21
7.Giorgia Sessi Rosso   25:22 (7) 25:22 +04:51
8.Sofia Dainese Rosso   25:42 (8) 25:42 +05:11
9.Andrea Margiore Rosso   26:02 (9) 26:02 +05:31
10.Stefano Tomasino Rosso   27:43 (10) 27:43 +07:12
11.Emanuele Coletto Rosso   27:50 (11) 27:50 +07:19
12.Susanna Valerio Rosso   30:14 (12) 30:14 +09:43
13.Aaron Tomasin Rosso   30:34 (13) 30:34 +10:03
14.Cristina Ruini Rosso   30:50 (14) 30:50 +10:19
15.Ian Tomasin Rosso   30:56 (15) 30:56 +10:25
16.Stefano Sossi Rosso   31:17 (16) 31:17 +10:46
17.Gianfranco Locatelli Rosso   31:56 (17) 31:56 +11:25
18.Paolo Mondo Rosso   33:21 (18) 33:21 +12:50
19.Mauro Nardi Rosso   33:25 (19) 33:25 +12:54
20.Daniel Tomasin Rosso   33:31 (20) 33:31 +13:00
21.Federica Visintin Rosso   33:38 (21) 33:38 +13:07
22.Gianfranco Siega Rosso   33:59 (22) 33:59 +13:28
23.Elisa Albrizio Rosso   34:30 (23) 34:30 +13:59
24.Benedetta Marmiroli Rosso   36:59 (24) 36:59 +16:28
25.Giada Ambrosio Rosso   37:35 (25) 37:35 +17:04
26.Cristiana Donaggio Rosso   38:39 (26) 38:39 +18:08
27.Matteo Vedoato Rosso   41:31 (27) 41:31 +21:00
28.Monica Frappa Rosso   42:06 (28) 42:06 +21:35
29.Chiara Rajgelj Rosso   42:58 (29) 42:58 +22:27
30.Anna Rita Bertolazzo Rosso   55:35 (30) 55:35 +35:04
Alice Dainese Rosso   mp disq

Ž10
1.Ida Antonija Raj Ž10   13:32 (1) 13:32
2.Izabela Eržen Ž10   23:12 (2) 23:12 +09:40

Ž12
1.Timeja Prezelj Ž12   10:28 (1) 10:28
2.Špela Mlakar Ž12   12:10 (2) 12:10 +01:42
3.Žana Vodopija Ž12   18:34 (3) 18:34 +08:06
4.Polona Kravos Ž12   19:19 (4) 19:19 +08:51
5.Kostela Volk Ž12   19:22 (5) 19:22 +08:54
6.Zana Jazbar Ž12   21:19 (6) 21:19 +10:51
7.Manca Pahor Ž12   21:20 (7) 21:20 +10:52
8.Urša Rojc Ž12   23:14 (8) 23:14 +12:46
Klara Smrke Ž12   mp disq

Ž16
1.Nika Eržen Ž16   13:54 (1) 13:54
2.Lili Ivana Raj Ž16   13:57 (2) 13:57 +00:03
3.Julija Bizjak Ž16   15:09 (3) 15:09 +01:15
4.Miša Andrejc Ž16   17:33 (4) 17:33 +03:39
5.Ajda Jarc Ž16   18:15 (5) 18:15 +04:21
6.Leila Ema Poženel Ž16   19:43 (6) 19:43 +05:49
7.Sara Kerševan Ž16   22:55 (7) 22:55 +09:01
8.Žana Rojc Ž16   23:09 (8) 23:09 +09:15
9.Teja Šuc Ž16   27:14 (9) 27:14 +13:20
10.Sofia Jerkič Ž16   29:47 (10) 29:47 +15:53
11.Zarja Žižek Ž16   38:45 (11) 38:45 +24:51
Brina Gantar Ž16   disq
Klara Mahkovec Ž16   disq

Ž21
1.Brina Kölner Ž21   19:11 (1) 19:11
2.Deja Razpet Ž21   19:40 (2) 19:40 +00:29
3.Mojca Flerin Drevenšek Ž21   19:56 (3) 19:56 +00:45
4.Polona Jezeršek Ž21   20:17 (4) 20:17 +01:06
5.Nea Eržen Ž21   20:19 (5) 20:19 +01:08
6.Neža Obid Ž21   21:34 (6) 21:34 +02:23
7.Ana Pia Pogačar Ž21   22:01 (7) 22:01 +02:50
8.Nika Poljanšek Ž21   23:33 (8) 23:33 +04:22
9.Karin Pust Ž21   23:38 (9) 23:38 +04:27
10.Rebeka Jereb Ž21   28:59 (10) 28:59 +09:48
11.Isa Valič Ž21   41:51 (11) 41:51 +22:40
12.Lejla Ramirez Ž21   51:54 (12) 51:54 +32:43

Ž35
1.Ana Pribaković Borštnik Ž35   17:40 (1) 17:40
2.Irena Hacin Kölner Ž35   18:08 (2) 18:08 +00:28
3.Petja Balažič Ž35   19:08 (3) 19:08 +01:28
4.Maja Leskovec Ž35   20:04 (4) 20:04 +02:24
5.Barbara Kmetec Ž35   20:13 (5) 20:13 +02:33
6.Nastja Raj Ž35   21:10 (6) 21:10 +03:30
7.Urša Smrke Ž35   21:21 (7) 21:21 +03:41
8.Elena Gombač Šuc Ž35   22:53 (8) 22:53 +05:13
9.Mojca Foški Ž35   22:54 (9) 22:54 +05:14
10.Anica Hribar Ž35   23:26 (10) 23:26 +05:46
11.Petra Močnik Ž35   23:37 (11) 23:37 +05:57
12.Maja Obid Ž35   23:38 (12) 23:38 +05:58
13.Damjana Gantar Ž35   24:34 (13) 24:34 +06:54
14.Ana Plavčak Ž35   28:20 (14) 28:20 +10:40
15.Tanja Kmetec Ž35   29:26 (15) 29:26 +11:46
16.Marta Malus Ž35   30:49 (16) 30:49 +13:09
17.Maja Visinski Andrejc Ž35   31:31 (17) 31:31 +13:51
Tina Tušar Ž35   mp disq
Janja Merkelj Koren Ž35   disq
Katarina Sedej Ž35   mp disq

Ž45
1.Alenka Vuga Seljak Ž45   17:30 (1) 17:30
2.Romana Zupan Ž45   18:59 (2) 18:59 +01:29
3.Saša Žižek Ž45   19:51 (3) 19:51 +02:21
4.Maja Prosen Ž45   20:10 (4) 20:10 +02:40
5.Damjana Jerše Ž45   22:47 (5) 22:47 +05:17
6.Darja Gorjup Poženel Ž45   24:56 (6) 24:56 +07:26
7.Irena Balažič Ž45   25:17 (7) 25:17 +07:47
8.Petra Pust Ž45   26:49 (8) 26:49 +09:19
9.Darja Vodlan Ž45   29:21 (9) 29:21 +11:51
10.Katja Kalan Uštar Ž45   33:52 (10) 33:52 +16:22
11.Darja Čufer Ž45   34:00 (11) 34:00 +16:30
12.Klavdija Prezelj Ž45   41:15 (12) 41:15 +23:45
Alenka Škarabot Ž45   mp disq

ZAČETNIKI
1.Vianez Bončina ZAČETNIKI   11:42 (1) 11:42
2.Tim, Žan ZAČETNIKI   12:40 (2) 12:40 +00:58
3.Dušan Licardo ZAČETNIKI   23:54 (3) 23:54 +12:12
4.Anika in Sara ZAČETNIKI   26:05 (4) 26:05 +14:23
5.David in Urh ZAČETNIKI   27:16 (5) 27:16 +15:34
6.Zarja in Hana ZAČETNIKI   29:12 (6) 29:12 +17:30
7.Tanja Stevanović Perme ZAČETNIKI   32:05 (7) 32:05 +20:23
8.Jurij in Izak ZAČETNIKI   32:30 (8) 32:30 +20:48
9.Ailin, Elenor ZAČETNIKI   33:10 (9) 33:10 +21:28
10.Ivana, Lucija ZAČETNIKI   40:35 (10) 40:35 +28:53
11.Benjamin Prinčič ZAČETNIKI   43:11 (11) 43:11 +31:29
12.Maj in Tanai ZAČETNIKI   1444:27 (12) 1444:27 +1432:45
Mikol, Gala in Pia ZAČETNIKI   mp disq
Nina in Sofia ZAČETNIKI   dnf disq
Gaja Stopar ZAČETNIKI   mp disq
Lia, Alja in Sabrina ZAČETNIKI   disq
Dominik in Štefan ZAČETNIKI   mp disq
Larisa, Nastja in Ivana ZAČETNIKI   mp disq
Simon Bratož ZAČETNIKI   disq
Žana in Anže ZAČETNIKI   disq
Vid in Tim ZAČETNIKI   disq